пʼятниця, 15 березня 2013 11:25

"У Києві встановлять два світових рекорди Гіннеса з бойових мистецтв" - Алі Реза Резазаде
6

Світовий рекорд Гіннеса з бойових мистецтв спробують встановити 23 березня у столичному "Палаці спорту". Упродовж одного дня Міжнародний союз бойових мистецтв влаштує в Києві грандіозну подію — четверту "Олімпіаду бойових мистецтв". Очікується, що буде  близько 2 тисяч учасників. Є заявки від команд з 20 країн світу. Тільки з України - 12 спортивних федерацій, таких як комбат дзю-дзюцу, кіокушин карате, карате шотокан, кунг-фу саньда, бойове самбо, кікбоксинг, сегу будо, мікс файт, муай тай, хортинг, кураш і таолу.

Який саме встановлять рекорд, організатори не кажуть. Пояснюють, для інтриги.

- Дуже поважаю всіх людей, які підтримали цю ідею. Вони пропагують вести правильний спосіб життя, імідж України та пропаганду спорту. Бо спорт - це життя. З кожним роком спостерігаю, що їх стає все менше. А успіх наших дітей - це дуже важливо, бо в цьому полягає і наш успіх. Якщо молодь займатиметься спортом, їй у майбутньому буде легше себе реалізувати. Потрібно робити все, що корисно нашому народу та державі. Задля здоровішої нації варто об'єднуватись, - впевнений Алі Реза Резазаде, Почесний Президент Міжнародного союзу бойових мистецтв - голова оргкомітету Олімпіади.

Точно поб'ємо рекорди як найбільший спортивний захід бойових мистецтв в історії України. Також буде найбільша кількість федерацій, які проводять турніри в один день і в одному місці. Найбільша кількість офіційних чемпіонатів в один день і в одному місці. І Світовий рекорд - наймасовіший одночасний спаринг. Буде близько тисячі людей битися упродовж декількох хвилин, - зізнається Геннадій Чмиленко, президент Міжнародного союзу бойових мистецтв та оргазізатор "Олімпіади бойових мистецтв".

Молодь зараз неохоче йде у спорт, за словами організаторів. А половина тих, хто все ж таки записується в секції, курять. Тому й популяризують зараз бойові мистецтва, аби залучити більше дітей.

Варто зазначити, що на прес-конференції були присутні Глави усіх Федерацій, а саме – дзю-дзюцу, кіокушин карате, карате шотокан, кунг-фу саньда, бойове самбо, кікбоксинг, сегу будо, мікс файт, муай тай, хортинг, кураш і таолу. На конференції також були присутні інші участникі:

Почесний Президент Міжнародного союзу бойових мистецтв (МСБМ) - Голова оргкомітету " IV Олімпіади бойових мистецтв" -Алі Реза Резазаде

Президент Міжнародного союзу бойових мистецтв, власник " IV Олімпіади бойових мистецтв" Геннадій Чміленко

Генеральний директор  федерацій ММА Україна Володимир Радіонов

Перший віце-президент федерації хортингу України Олексій Семигал

Президент федерації боротьби кураш України Володимир Мачугін

Президент Всеукраїнської федерації "Козацького двобою", генерал Армії козацтва Валентин Соколовський

Секретар федерації кіокушинкан карате України Микола Погорєлов

- Президент федерації кудо України Ігор Самохін

Директор страхової компанії "Іллічівська" Юрій Гришан

Президент Європейської федерації кунгфу Микола Матулевський

Вхід платний, але організатори запевняють, що не дорогий. Зібрані гроші витратять на дітей з сиротинців Житомирської області. Також влітку куплять їм путівки на море.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві встановлять два світових рекорди Гіннеса з бойових мистецтв" - Алі Реза Резазаде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі