субота, 16 серпня 2008 11:57

У Канаді з"явиться національний порнографічний телеканал

Канадська комісія з теле- і радіомовлення (CRTC) ухвалила створення в країні порнографічного телеканалу NorthernPeaks, повідомляє CTV.

Створенням каналу займається канадська компанія RealProductions, яка обіцяє зробити свою продукцію унікальною, задіявши в ній звичайних людей: "студенток, домогосподарок, секретарок, інструкторів, але не порнозірок".

За словами президента компанії Шона Доннеллі (ShaunDonnelly), канал не обмежиться вимогою комісії, згідно з якою 15 відсотків його продукції повинна бути зроблена в Канаді. "Ми хочемо стати канадським каналом для дорослих, і 15 відсотків для цього буде недостатньо", - заявив він агентству Reuters. Доннелі пообіцяв, що як мінімум половина передач і фільмів каналу будуть канадського виробництва.

Як відзначає агентство, перш ніж почати трансляцію, каналу необхідно отримати ліцензію від CRTC, яку комісія готова надати тільки за умови, що RealProductions знайде компанію, яка погодиться транслювати канал NorthernPeaks на кабельному телебаченні протягом найближчих трьох років. За словами Доннелі, інтерес до проекту вже проявили всі крупні канадські кабельні мережі.

Зараз ви читаєте новину «У Канаді з"явиться національний порнографічний телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі