середа, 12 січня 2011 18:52

У Харкові на ринку затримали чоловіка з двома гранатами

У Харкові на ринку затримали чоловіка з двома гранатами

На території одного з ринків у Харкові правоохоронці затримали 40-річного жителя міста Первомайський, у якого вилучили дві гранати та два кілограми тротилу.

Правоохоронцям стало відомо, що один з жителів області незаконно зберігає зброю і боєприпаси. У результаті оперативно-розшукової роботи чоловіка було знайдено та затримано.

Як повідомляється, перебуваючи на одному з харківських ринків, чоловік мав при собі гранату Ф-1, гранату часів Другої світової війни і близько двох кілограмів тротилу.

Вилучені боєприпаси направлено на дослідження. Співробітники міліції встановлюють обставини, в результаті яких у чоловіка з'явилася зброя і вибухівка, і навіщо він привіз їх до Харкова.

Як повідомлялося, в понеділок об'єднання "Тризуб" заявило про затримання і арешти членів у різних регіонах України у зв'язку з вибухом пам'ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі. За даними ВО "Тризуб", арештовано понад 15 членів організації. "Заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі в зв'язку з вибухом у Запоріжжі", - стверджують в організації. Правоохоронці поки не коментують дану заяву.

У затриманих нібито вилучили автомат АКСМ без номера та 124 патрони до нього, 3 пістолети різних марок з патронами, саморобні ножі, 9 радіостанцій різних марок, дві гранати без запалів, дві пневматичні гвинтівки з оптичними прицілами, помпову рушницю з патронами.

Обьектив

Зараз ви читаєте новину «У Харкові на ринку затримали чоловіка з двома гранатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі