Ексклюзиви
вівторок, 11 січня 2011 14:31

Міліція відбере зброю у алкоголіків і наркоманів

Міліція відбере зброю у алкоголіків і наркоманів

Міністерство внутрішніх справ оголосило про початок масштабної перевірки всіх легальних власників зброї на дотримання умов її зберігання і використання. Про це заявив директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв.

Як повідомили в прес-службі МВС, за словами Андрєєва, особливу увагу буде приділено тим, хто зловживає спиртними напоями, наркотичними засобами і порушують громадський порядок. У таких громадян зброю заберуть, а дозвіл на зберігання - анулюють, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Андрєєв повідомив, що таке завдання поставлене керівництвом МВС з метою запобігання НП, пов'язаних з використанням зброї.

Як зазначили в МВС, лише за грудень 2010 року і перші десять днів січня було затримано 382 правопорушників, у яких вилучено два кулемети, два пістолети-кулемети, п'ять автоматів, один карабін, 21 гвинтівка, 35 пістолетів, 42 обрізи мисливських рушниць, 123 одиниці саморобної вогнепальної зброї, а також 20 гранат, 8 кг вибухівки, 19 електродетонаторів та 8932 патрони.

Зараз ви читаєте новину «Міліція відбере зброю у алкоголіків і наркоманів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути