середа, 05 грудня 2007 09:21

У Греції черниці доглядали плантацію конопель

У Греції земля жіночого православного монастиря виявилася чималою плантацією, на якій підростала сировина для марихуани. Для черниць спеціалізація їхніх садівників стала сюрпризом - вони вважали коноплі декоративною рослиною.

Плантацію виявили поліцейські, що за наведенням нагрянули з рейдом в один з монастирів біля міста Салоніки. З"ясувалося, що двоє садівників-волонтерів вирощували в обителі більше 30 величезних рослин конопель. Садівники розраховували, що монастир стане для них надійним прикриттям.

Двоє невідомих самі запропонували черницям допомогу з догляду за розташованим на території монастиря садом. Черниці не розпізнали коноплі й уважали, що це декоративні рослини.

Утім, далеко не всі служителі церкви виявляють таке незнання предмету. У серпні суд Лос-Анджелеса визнав настоятеля церкви в Голівуді винним у зберіганні й розповсюдженні марихуани. 41-річний священик залучав паству до наркотика прямо в церкві. За його словами, він і його прихожани вірили, що марихуана є таїнством, тому вони курили й палили її в церкві, повідомляє ГазетаRu.

 

Зараз ви читаєте новину «У Греції черниці доглядали плантацію конопель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі