середа, 29 липня 2020 23:00

У ЦВК виявили коронавірус

У ЦВК виявили коронавірус
У Центрвиборчкомі зареєстрували випадок інфікування коронавірусом. Фото: Reuters

У Центральній виборчій комісії зафіксували випадок зараження коронавірусом.

У зв'язку з цим ЦВК посилила карантинні заходи. Про це повідомляє пресслужба Центрвиборчкому.

"У зв'язку з виявленням у Центральній виборчій комісії випадку захворювання на коронавірусну хворобу, ми знову посилили карантинні заходи. Просимо громадян без нагальної потреби не заходити в адмінбудівлю ЦВК, а в разі відвідування обов'язково надягати маски і рукавички, дотримуватися дистанції і не допускати скупчення людей", - cказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: +81 інфікований: у гуртожитку КПІ виявили нові випадки Covid-19

Водночас, у зв'язку з активною підготовкою до місцевих виборів, у ЦВК зробили можливим попередній запис для подавання документів щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Так, подання приймаються з 27 липня по 5 серпня включно.

За останню добу кількість хворих на Covid-19 зросла на 1022 пацієнти. Загалом від початку епідемії станом на ранок 29 липня в країні зафіксовано 67 597 лабораторно підтверджених випадків хвороби. Із них 1650 летальних, 21 людина померла за останню добу. 37 397 хворих одужали, із них за останню добу - 650.

Зараз ви читаєте новину «У ЦВК виявили коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі