понеділок, 16 лютого 2009 08:33

У Чилі розбився пожежний вертоліт: 14 людей загинули

У Чилі розбився пожежний вертоліт: 14 людей загинули
Вертоліт, на борту якого знаходилися співробітники протипожежної служби, розбився на півночі Чилі, загинули 14 людей. Про це повідомило в понеділок, 16 лютого, агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на представників влади Чилі.

За словами губернатора області Мауле Марії дель Кармен Перес, вертоліт впав у неділю на пагорб поруч з містом Чанко за 270 кілометрів на південь від Сантьяго.

До місця катастрофи попрямували поліція і пожежники, однак їхній доступ ускладнюють важкі умови місцевості.

Про причини трагедії не повідомляється.

За попередніми даними, на борту вертольота окрім пілота та його помічника знаходилися 12 пожежників компанії Celco, що займається виробництвом паперу. Завод цієї компанії знаходиться недалеко від місця аварії. Вертоліт направлявся на гасіння пожежі на евкаліптові плантації.

За матеріалами: Lenta.ru, РІА Новости, NEWSru.com

У січні по південній частині Чилі пройшла низка лісових пожеж, загальна площа яких склала 15 тисяч гектарів. Боротьбою з вогнем займаються кілька сотень пожежників.

Раніше, 10 лютого, в результаті краху вертольота в районі столиці Угорщини Будапешта загинула, щонайменше, одна людина і ще дві людини отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У Чилі розбився пожежний вертоліт: 14 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі