понеділок, 14 березня 2022 16:01

Спецтема: Війна Росії проти України

У чотирьох областях ситуація залишається спокійною - Арестович

У чотирьох областях ситуація залишається спокійною - Арестович
Противник визначився з основними напрямками і оперативними зусиллями, як зазначив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Фото: скріншот з відеозвернення

Збройні сили України завдають потужних ударів по російських окупантах у районах їхнього зосередження.

Противник визначився з основними напрямками і оперативними зусиллями, як зазначив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Це зона ООС, Маріуполь і Миколаїв. На Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині - ситуація залишається спокійною. Частину своїх військ противник перекидає на південь або на схід нашої країни - в оперційні райони", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу Україна збила чотири літаки, три вертольоти й безпілотник "орків"

За словами Арестовича, так "могло статися завдяки мужньому супротиву мешканцями і сил оборони Києва, Чернігова, Харкова і Сум".

"Там противник стає в оборону, ми завдаємо по ньому ударів. Наступальних дій він не вчиняє", - додав.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «У чотирьох областях ситуація залишається спокійною - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі