четвер, 17 березня 2022 09:57

У Чернігові лише за добу окупанти вбили 53 людей

У  Чернігові  лише за добу окупанти вбили  53 людей
Центральна влада і місцева влада спільно працюють над створенням гуманітарних коридорів Фото: прінт-скрін відео

Ворог продовжує системні арт- і авіаобстріли Чернігова. Нищить цивільну інфраструктуру. Місто несе великі втрати.

Тільки за останню добу окупанти вбили 53 людей, повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

"Тільки за учорашню добу до моргів міста надійшло 53 тіла наших громадян. Вони були вбиті російським аргесором. За кожного нашого громадянини ми будемо мстити і вбивати" - сказав очільник ОДА,

Збройні сили Ураїни продовжують наносити нищівні удари по силам противника. Противник дуже панікує і несе втрати.

"Іноді громадяни дорікають у приватних повідомленням, про відстність світла, води, тепла, частково газу, говорять, що ми нічого не робимо. Подивіться в очі працівникам комунальних підприємств і скажіть їм це особисто. Вони під обстрілами безперервно намагаються ліквідувати пошкодження. По електроенергії врора по деяких місцях знову було нанесено удари. Енергетики працюють", - повідомив Чаус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ "насипають" російським окупантам біля Чернігова

Центральна влада і місцева влада спільно працюють над створенням гуманітарних коридорів. Але це не так просто. Адже для цього потрібно, що окупанти, які цього не хочуть робити, припинили стріляти.

"Я не боюся брати відповідальність. Але я не хочу брати відповідальність за смерті дітей міста Чернігова. Тому зелений коридор буде виключно після того, як ми домовимося", - додав він.

Російські окупанти знищили Чернігівську політехніку. Про це повідомляє голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус. "Ще один "військовий" об'єкт знищений вночі ворогом. Мені важко на це дивитися. Бо, по-перше, я закінчував цей університет у 1999 році. По-друге, є головою наглядової ради цього закладу. Важко на це дивитися, але я дивлюся на це широко відкритими очима – без страху і з лютою ненавистю до ворога. Ви, падли, відповісте за все. Це сто відсотків, це без заперечень", - каже.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові лише за добу окупанти вбили 53 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі