четвер, 20 березня 2008 09:45

У Брітні Спірс закінчуються гроші

У Брітні Спірс закінчуються гроші
Розтративши за кілька років свої мільйони на розваги, шоппінг і безконтрольний спосіб життя, Брітні Спірс тепер змушена  затягти пасок. Консультанти скандальної співачки різко скоротили її бюджет.

"У Брітні ніколи не було стільки грошей, скільки стверджували. Всі ці розмови про 100 млн. доларів були далекі від дійсності", - розповідає журналу OK! джерело в оточенні співачки.

Насправді, у кращому разі стан Брітні становить 40 млн доларів і її команда хоче зберегти ці гроші, щоб вона була спокійна і могла утримувати своїх двох синів, Шона Престона і Джейдена Джеймса, навіть без якогось додаткового доходу.

"Доведеться серйозно затягнути ремінь", - говорить джерело. Приблизно 100 тис. доларів, які вона зазвичай витрачала на місяць на розваги і відпочинок, буде скорочено до 10 тис., а від 16 тис. доларів на місяць, що йшли на одяг, залишиться половина. Крім того, з 1 квітня співачка звільнить свій будинок в Малібу, що обходиться в 30 тис. доларів на місяць, де вона вже давно не з"являлася.

Ставши опікуном дочки, батько Брітні, Джеймі Спірс, заблокував її кредитні картки. Він разом з адвокатом Ендрю Уоллетом управляє майном зірки. Її брат Брайан і ще один адвокат управляють фондом, з якого вона отримує гроші на повсякденні потреби.

Зараз головними статтями витрат є гонорари адвокатам, цілодобова охорона і медичні витрати. "Знадобилася величезна команда людей, щоб хоч трохи нормалізувати той хаос, який був. Ця команда буде потрібна ще не один рік", - говорить джерело.

"Одних лише лікарів і терапевтів сім штук. Адвокати займаються її фінансами, опікою над дітьми і тримають на відстані колишнього менеджера Сема Лафті. Цього року одні тільки її юридичні витрати можуть скласти 1 млн. доларів", - додає джерело.

Крім того, у понеділок суд дозволив Джеймі Спірсу продати кілька автомобілів з парку Брітні. Адвокати Джеймі заявили, що витрати на утримання машин дуже високі і продаж деяких з них дасть змогу  не розтрачувати дарма майно співачки. Серед машин Брітні є два білі "мерседеси" (SL65 і CLK350), білий Mini Cooper і чорна Audi, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «У Брітні Спірс закінчуються гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі