неділя, 30 березня 2008 10:41

У аеропорті Хитроу втратили 15 тисяч місць багажу

На п"ятому терміналі в лондонському аеропорту Хитроу скопичилося не менше 15 тисяч місць багажу, повідомляє 30 березня TheTelegraph з посиланням на адміністрацію BritishAirways.

На те, щоб повернути багаж його власникам, піде не менше тижня, розповів представник аеропорту. Жителям Великобританії багаж доставлятимуть за допомогою кур"єрської служби, а іноземцям - найближчими авіарейсами. Для порівняння, всього через термінал щодня проходить 75 тисяч сумок.

29 березня в Хитроу було скасовано біля однієї п"ятої (67 з 330) рейсів, що вилітають з нового терміналу. За чотири дні з моменту його відкриття від збоїв в роботі постраждали близько 24 тисяч пасажирів. До понеділка керівництво аеропорту планує підвищити частку літаків, що вилітають, до 87 відсотків від запланованої кількості.

Окрім збоїв в системі обслуговування багажу і пов"язаної з ними відміни рейсів, в адресу адміністрації вже поступали скарги пасажирів на погану роботу ліфтів і телефонів, а також на складності при реєстрації.

П"ятий термінал Хитроу був відкритий в четвер, 27 березня 2008 року. Вартість його будівництва склала 4,3 мільярда фунтів.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорті Хитроу втратили 15 тисяч місць багажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі