середа, 10 листопада 2010 17:36

У 2011 році побудують дорогу від Подільського мосту до Троєщини

У 2011 році побудують дорогу від Подільського мосту до Троєщини

У Києві до 2012 р. буде побудована дорога від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на відповідний наказ глави КМДА Леоніда Черновецького.

"З метою забезпечення введення в експлуатацію другої черги Подільського мостового переходу через Дніпро (від вул. Верхній Вал до проспекту Ватутіна), до 2012 р. місто планує побудувати дорогу від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв'язки в урочищі Горбачиха до мостовому переходу. Крім того, передбачено будівництво заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з документом, замовнику будівництва дороги - комунальному підприємству "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" доручено розробити і затвердити проект будівництва, а також визначити генеральні проектну та будівельну організації шляхом конкурсних торгів.

Відповідно до розпорядження, будівництво дороги передбачається включити до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 р. з футболу в частині фінансування у 2010-2012 рр..

Раніше повідомлялося, що в Києві закінчили ще одне велике будівництво - розв'язку на Московській площі.

Зараз ви читаєте новину «У 2011 році побудують дорогу від Подільського мосту до Троєщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі