пʼятниця, 05 листопада 2010 11:48

Люди Черновецького продовжують розпродувати Андріївський узвіз

Люди Черновецького продовжують розпродувати Андріївський узвіз

Київрада передала ТОВ "Андріївський плаза" 0,03 га землі на Андріївському узвозі, 10 - Б, під будівництво торгово-офісного комплексу з підземним паркінгом.

Відповідне рішення було прийнято у п'ятницю, 5 листопада, на засіданні сесії Київради. За нього проголосував 71 з 106 зареєстрованих в залі депутатів міськради.

Земля передана в довгострокову оренду на 15 років.

Землевідведення здійснено за рахунок частини земель Київського виробничого швейного об'єднання "Юність", де планувалося будівництво виробничо-побутового корпусу, і з огляду на перехід права власності на нежитлові приміщення (договори купівлі-продажу від 09.10.2009 та 02.02.2010).

Згідно з рішенням, нормативна грошова оцінка земельної ділянки (по попередньому розрахунку) становить 2156 тисяч 683 гривень.

Як вже повідомлялося, Містобудівна рада схвалила проект будівництва нового 5-поверхового будинку на перетині вулиць Боричів тік й Андріївський узвіз.

За задумом автора проекту Олександра Калацюка, у будинку розмістяться ресторан на 60 місць, магазин із продажу товарів мистецтва, виставковий зал і апартаменти для ВІП-персон.

Передбачений також паркинг на 24 автомобіля. Фасад будинку буде виконаний у стилі українського модерну.

Фокус

Зараз ви читаєте новину «Люди Черновецького продовжують розпродувати Андріївський узвіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі