пʼятниця, 05 листопада 2010 16:31

Попов назвав дату відкриття станції "Деміївська"

Попов назвав дату відкриття станції  "Деміївська"

Президент України Віктор Янукович спустився в метро і взяв участь у церемонії пуску пробного потяга від станції метро "Деміївська" в напрямку станції "Голосіївська".

Перед початком пробного пуску поїзда, перший заступник голови КМДА Олександр Попов повідомив, що три станції у напрямку Теремків - "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська" - вже практично готові до здачі в експлуатацію.

"Завершуються роботи, пов'язані з диспетчеризацією робіт, з облаштуванням охоронної сигналізації, пуско-налагоджувальні роботи, і через місяць, а конкретніше - 15 грудня, будуть введені в експлуатацію ці станції", - додав заступник Черновецького.

Він також зазначив, що на сьогоднішній день на будівництво станцій освоєно близько 2 мільярдів гривень.

"Залишається профінансувати 160 млн. грн., Щоб у повному обсязі виконати завдання, поставлені до кінця року", - зазначив чиновник

Крім того, Попов повідомив, що наступного року планується здати в експлуатацію станцію "Виставковий центр" та завершити будівництво станцій "Іподром" і "Теремки", здача в експлуатацію яких, відповідно до представленого проекту, планується в 2012 році.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Попов назвав дату відкриття станції "Деміївська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі