четвер, 07 жовтня 2010 14:54

Янукович наказав відкрити метро на Теремки до кінця року

Янукович наказав відкрити метро на Теремки до кінця року
Президент Віктор Янукович доручив владі Києва до кінця року ввести в експлуатацію три нові станції метро, лінію швидкісного трамвая, а також завершити будівництво Гаванського мосту і транспортної розв'язки на Московській площі.

Про це Янукович заявив у четвер на зустрічі з першим заступником голови Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим, повідомляє прес-служба президента.

Глава держави, перш за все, звернув увагу на важливість завершення транспортних програм у столиці. Президент підкреслив, що готовий надати для цього все необхідне сприяння.

"Ми зробили перший крок, але нам треба йти далі. Якщо не вистачає фінансування - я дам відповідне доручення уряду, щоб у цьому році були введені в експлуатацію такі важливі об'єкти, як станції метро "Голосіївська", "Васильківська" та "Деміївська". Ми повинні цю роботу закінчити", - підкреслив Янукович.

Окремо глава держави звернув увагу на вирішення питань соціальної сфери.

"Ми повинні в цьому році ввести в експлуатацію центр застосування ПЕТ-технологій (позитронно-емісійної томографії - прим. ред.) Для раннього виявлення онкологічних захворювань. Треба щоб кияни і жителі області мали можливість лікуватися і своєчасно обстежуватися", - зазначив президент.

Крім того, Віктор Янукович нагадав про важливість створення належних умов для безпечної експлуатації техногенно-небезпечних об'єктів. За його словами, мова йде про зміцнення дамби мулових полів і здійсненні протизсувних заходів на схилах Божкова яру. "Ми не повинні допустити техногенних проблем", - сказав президент.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав відкрити метро на Теремки до кінця року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі