субота, 02 січня 2010 10:06

Теракт в Пакистані: кількість жертв зросла до 88 осіб

Теракт в Пакистані: кількість жертв зросла до 88 осіб

В результаті теракту на північному заході Пакистану загинули не менше 88 людей, передає Reuters з посиланням на останні дані місцевого телебачення. При цьому, на думку поліції, число жертв зросте, оскільки з місця події зібрані далеко не всі трупи, а частина тіл залишається під завалами будівель, що обрушилися.

 

Раніше повідомлялося про 32 убитих і 70 поранених.

 

Нагадаємо, терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій на волейбольному турнірі. Сила вибуху зруйнувала декілька довколишніх будинків, і поліція вважає, що під завалами можуть знаходитися люди.

 

Інцидент відбувся сьогодні в місті Лаккі Марват, розташованому недалеко від неспокійних пакистанських провінцій Південний і Північний Вазірістан, що граничать з Афганістаном. У цьому регіоні власті обох країн вже багато років нічого не можуть поробити з активністю бойовиків руху "Талібан". Справитися з талібами не допомагають ні регулярні операції пакистанської армії з зачистки провінцій, ні американські ракетні удари.

Зараз ви читаєте новину «Теракт в Пакистані: кількість жертв зросла до 88 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі