середа, 07 червня 2017 15:26

Таргани і сморід - з квартири звільнили 30 котів

Таргани і сморід - з квартири звільнили 30 котів
30 котів тримала в квартирі 50-річна полтавка. Фото: vpoltave.info

У Полтаві 50-річна жінка роками тримала в квартирі 30 котів. Сусіди потерпали від смороду і тарганів. Тварин визволили, коли господиня потрапила до лікарні.

Жінка має психічні розлади. Несла в квартиру всіх котів, яких зустрічала на вулиці. Через сморід мешканці багатоквартирного будинку не могли вішати білизну. З нею в квартирі жив батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі вбили сотні котів

Поки що тварин розібрали місцеві волонтери.

"Коти плодилися, антисанітарія страшна. Мати цієї жінки давно померла, а батько став заручником ситуації. Сусіди дуже страждають, тому що таргани лізуть, білизну на балконі вивісити неможливо, в під'їзді дихати нічим. Одна жінка всюди зверталася. Але говорили, що квартира приватизована і не мають права щось робити. Ми дуже раді, що нарешті цю ситуацію у нас вирішили", - розповідає сусідка.

Серед кішок - 5 вагітних.

"За відповідною програмою кішок стерилізують, щоб не було потомства, а далі прилаштують. Серед них - 5 вагітних. Багато гарних котів", - сказала Юлія Явір, волонтерка із центру "Юний європеєць".

Полтавка 74-річна Раїса Негребецька 20 років тримає в квартирі курку й трьох півнів. Живе в багатоповерхівці на вул. Калиніна, 48. Птахів називає за кличками. Сусіди потерпають від тарганів і блох. Люди роками намагаються добитися, аби жінка відпустила птахів.

Зараз ви читаєте новину «Таргани і сморід - з квартири звільнили 30 котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі