четвер, 09 листопада 2023 09:10

Такий день випадає раз на 12 років – гороскоп на 9 листопада

Такий день випадає раз на 12 років – гороскоп на 9 листопада
У Терезів і Скорпіонів усе піде як по маслу. Фото: pixabay.com

9 листопада таланитиме впертим і сильним, мудрим і відважним. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Трохи егоїзму не завадить, - говорить астрологиня. – Раз на 12 років випадає такий день, коли вдається майже все. Королями ситуації відчують сбее Терези і Скорпіони. У них все піде як по маслу. Знайте міру в усьому. Не варто витрачати багато грошей. Обмежуйте себе у покупках. Відмовтеся від додаткової порції кави. Не зложивайте спиртним та солодощами. Цілющими цього дня будуть чаї. Вони покращать самопочуття і додадуть бадьорості. Особливий ефект матимуть розмови з психологами. Здивуєтеся, як швидко їхні поради допоможуть вам розібратися з власними проблемами".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші погляди на деякі речі у житті змінюватимуться надто швидко. Запишіть свої думки у щоденник, а через тиждень прочитайте ще раз. Це змусить вас усміхнутися. Важко буде порозумітися з коханими. Може загостритися давній родинний конфлікт. Відкладіть розмови про спадок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть близько до серця невдачі. Від переживань зараз нічого не залежить. Краще підіть у відпустку. Рішення про подальшу долю бізнесу приймайте після вихідних. Стригти волосся варто ввечері. Нова зачіска вам пасуватиме.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це невдалий час для мандрівок. Доведеться скасовувати подорожі, переброньовувати готелі, здавати квитки на потяг чи літак. Присвятіть цей день рідним. Побудьте з дітьми. Ваша компанія додасть їм упевненості.

Рак (22 червня – 22 липня)

Оточуватимуть конкуренти та люди, яких давно намагаєтеся оминати. Не намагайтеся уникати розмов з ними. Відстоюйте свої права і дослухайтеся до інтуїції. Навчіться розслаблятися. Запросіть коханих на прогулянку, поласуйте морозивом. Відмовтеся від спиртного і свинини.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Очікуватимете на неприємності, хоча підстав для цього нема. Справи підуть краще після заходу сонця. Варто затриматися на роботі. Втомитеся від стресу. На деякі справи краще взагалі не звертати зараз увагу. Це збереже ваші час та кошти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Поважайте особистий простір коханих і їхні інтереси. Не втягуйте силоміць у свої справи. Поки вони захочуть побути на самоті, ви відвідайте батьків і друзів. Добре мийте руки. Стережіться захворювання на вірусний гепатит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щаститиме на кожному кроці – кому цей тиждень обіцяє нереальні заробітки

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Намітяться цікаві фінансові перспективи. Час визначитися, куди рухатися далі. Станете джерелом натхнення для дітей і коханих. До вашої думки прислухаються. Врожайним буде вечір. Отримаєте кошти, на які давно сподівалися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день гарних новин. Отримаєте звістку від друзів, дізнаєтеся про вагітність когось із рідних. Відчуєте себе фінансово незалежним. Закладете фундамент для безхмарного майбутнього. Варто купувати нерухомість. Автомобілі беріть напрокат. Це допоможе відчути, яка модель вам підходить найкраще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Погоджуйтеся на нове місце роботе. Вдасться знайти додаткове джерело заробітків. Не уникайте запрошення на ділову зустріч. Пропозиції від роботодавців виявляться спокусливими. Їжте малими порціями. Біль у шлунку змусить відмовитися від солодких і перчених страв.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Можливі конфлікти із сусідами і родичами. Не звертайте увагу на людей, які всього досягають криком. Не пускайте у свої справи нових знайомих, бо нашкодять. Зачекайте з переїздом до коханих. Довго такий цивільний шлюб не протягне.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Омріяні речі купите з гарною знижкою. Користуйтеся пропозиціями та акціями від інтернет-магазинів. Не дозволяйте переживанням керувати вашим життям. Через невпевненість можете пропустити вигідні пропозиції. Гроші шукатимуть вас. Працюйте і насолоджуйтеся результатом.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відкладіть покупку смартфонів. Не варто обирати нове взуття. Прогадаєте з розміром. Вигідними будуть покупки на ринку. Придбайте овочі та фрукти у бабусі. Не торгуйтеся. Цим підтримаєте літню людину та її працю. Зараз ви господарі свого життя. Знаєте, чого хочете і можете цього досягти. Нехай ніщо не стримує вас від мудрих рішень та вчинків.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на 2024 рік і назвала знаки, які розбагатіють.

Зараз ви читаєте новину «Такий день випадає раз на 12 років – гороскоп на 9 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі