вівторок, 04 листопада 2008 14:34

Священик порівняв Обаму з пророком Мойсеєм

 

Плазування перед Обамою досягло апогею. Читаючи молитву в переддень виборів у місті Колумбус, штат Огайо, Корнал Гарнет Хенінг, грішний єпископ Огайо, Західної Вірджинії та Пенсільванії, порівняв кандидата від демократів з пророком Мойсеєм та Мартіном Лютером Кінгом.

Єпископ подякував Господу, за те, що "послав нам Мойсея та Мартіна, звати якого Барак Обама", та попросив Усемогутнього дати нації сили, щоб впровадити в життя зміни, яких вона так потребує. Хенінг також запевнив, що ті, хто віддасть свій "священний голос" не за того кандидата, не будуть позбавлені права відбудовувати державу.

Прибічники ж Маккейна висміяли Обаму через його схожість з Мойсеєм у рекламі з гучною назвою "Єдиний" ще у серпні.

Дружина кандидати не порівнювала чоловіка ані з проповідником, ані з борцем за громадянські права, проте її похвала була далекою від колись виказаних нею публічних скарг на поганий запах його ніг та хропіння. Тоді вона заявляла, що хотіла б жити з "феноменом Барака Обами", тому що "Барак Обама, який живе зі мною в будинку, цей хлопець зовсім не справляє враження."

В місті Колумбус жінка Обами вихваляла чоловіка: "Є одна дуже гарна риса у мого чоловіка - він вірить, що здатен зробити усе, і він дійсно робить, завдяки зусиллям і бажанню", повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Священик порівняв Обаму з пророком Мойсеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі