пʼятниця, 26 вересня 2008 12:57

Шведський пенсіонер вдавився вставною щелепою і за тиждень помер

94-річний шведський пенсіонер вдавився вставною щелепою і помер, тоді як персонал будинку престарілих, де він знаходився, протягом декількох днів не міг визначити, на що він хворий, повідомляє агентство The Lockal.

Цілий тиждень старий, в горлі в якого застрягла вставна щелепа, нічого не їв, проте доглядальниці і лікарки вважали, що у нього просто інфекційне захворювання дихальних шляхів.

Нарешті його відправили до лікарні міста Ліндесберг (Lindesberg), куди він прибув вже в несвідомому стані. У лікарні йому почали давати антибіотики.  Лише коли лікарки стали оглядати ротову порожнину хворого, вони помітили застряглі в горлі зубні протези. Наступного дня пенсіонер помер.

Лікарки в лікарні не виключають, що причиною смерті могла стати вставна щелепа. Справа направлена на розгляд в державне управління по охороні здоров"я і соцзабезпеченню.
Зараз ви читаєте новину «Шведський пенсіонер вдавився вставною щелепою і за тиждень помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі