середа, 18 травня 2011 10:32

Швагра Яна Табачника призначили заступником начальника кримської міліції

Швагра Яна Табачника призначили заступником начальника кримської міліції

Наказом Міністра внутрішніх справ України заступником начальника - начальником міліції громадської безпеки Головного управління МВС України в АРК призначений підполковник міліції Володимир Недельський.

Про це сайту "Крим.Комментаріі" повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в АРК.

Особовому складу кримської міліції нового керівника міліції громадської безпеки представив заступник міністра, генерал-лейтенант міліції Сергій Черних.

Раніше цю посаду обіймав син мера Керчі Олег Осадчий. У зв'язку з чим його звільнили від займаної посади в головкомі не уточнюють.

Довідка "Коментарів": Недельський Володимир Володимирович - підполковник міліції. Народився 10 листопада 1976 року в м. Запоріжжі. У 1996 році закінчив Запорізький металургійний технікум. З 1996 по 1998 рік служив у Збройних силах України. У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю правознавство. В органах внутрішніх справ служить з 1998 року. Проходив службу на різних посадах Департаменту ДАІ МВС України та Управління ДАІ МВС України в м. Києві. З 2006 по 2010 роки проходив службу на посаді заступника начальника, а потім начальника Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області.

Зараз ви читаєте новину «Швагра Яна Табачника призначили заступником начальника кримської міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі