четвер, 18 березня 2010 20:15

Сусіди Козловського не сплять ночами

Сусіди Козловського не сплять ночами

Співак Віталій Козловський збирається на "Євробачення-2010". Він візьме участь у національному відборі.

Про це кореспонденту Gazeta.ua він розповів вчора на зйомках шоу "Бігуді" у столичному розважальному комплексі "Арена".

"Мене весь час всі висовують на "Євробачення". Насправді я сам туди спочатку не мав наміру їхати, але коли заговорили про національний відбір, почали дзвонити журналісти, питати: "Віталік, то ти їдеш чи не їдеш на "Євробачення". Я вже тиждень готуюся. Розспівуюся по ночах. Вранці коли на сходах зустрічаюся з сусідом, він вітається і каже: "Віталію, співаєте гарно, але, будь ласка, постарайтеся наступної ночі співати трохи тихіше", - розповів співак.

Місяць тому на зйомках під час участі у концерті "8 Березня у великому місті" у столичному палаці "Україна" Козловський пожалівся кореспонденту Gazeta.ua на Василя Лазаровича. Той мав їхати на "Євробачення 2010" в Осло поза національним відбором з рішення колишнього керівництва НТКУ.

"Кожен рік у мене репресії з "Євробаченням". Я не розчарувався. Просто тепер знаю, що все у нашій країні робиться через постіль. Більшість артистів, які попадають на "Євробачення", проходять відбір через ліжко шоу-бізнесу. Багато хто здався, робить спробу поїхати на "Євробачення" від іншої країни. Але я не такий. Від іншої країни не поїду. Поки що для мене це принципово", - наголосив В.Козловський.

Василь Лазарович вчора на прес-конференції заявив, що вимагатиме компенсації, якщо не поїде на "Євробачення".

"Якщо поїде хтось інший, то одна з моїх умов – покрити мої збитки. Я витратив гроші на відбори пісень і все інше. Я витратив близько 100 тисяч доларів. Це не враховуючи пісні, костюми, відеокліп і все інше", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди Козловського не сплять ночами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі