четвер, 14 лютого 2019 01:26

Супрун розповіла про свої кроки після повернення повноважень

Супрун розповіла про свої кроки після повернення повноважень
Супрун анонсувала своє повернення

Відсторонена рішенням Окружного адміністративного суду Києва від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вранці 14 лютого 2019 року повертається до роботи відповідно до прийнятого Кабміном розпорядження.

"Завтра зранку розблоковуємо роботу Міністерства! В інтересах пацієнтів Кабінет міністрів України прийняв розпорядження, яке дозволяє мені знову виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я", - написала Супрун у Фейсбук.

Вона розповіла, що передовсім підпише розподіл вакцин і ліків у регіони, відправлення у закордонні клініки 44 українців, продовження будівництва НДСЛ "ОХМАТДИТ" тощо.

"Але для повного відновлення роботи МОЗ продовжимо боротьбу в суді", - резюмувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін повернув Супрун повноваження з одним "але"

Нагадаємо, від 5 лютого Уляні Супрун тимчасово заборонили виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Заборона була накладена в рамках позову народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і діятиме до остаточного рішення суду. Водночас у соцмережах вже з'явився хештег "ПідтримуюСупрун".

Згодом у суді пояснили, що ухвалили таке рішення у зв'язку з тим, що Супрун занадто "довго була виконувачем обов'язків", а також має два громадянства - українське і американське, що заборонено законом. Кабінет міністрів України подав апеляцію на це рішення.

Зараз ви читаєте новину «Супрун розповіла про свої кроки після повернення повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі