середа, 17 лютого 2010 10:55

Студентка, яку вигнали з університету за міні-спідницю, стала зіркою бразильського карнавалу

Студентка, яку  вигнали з університету за міні-спідницю, стала зіркою бразильського карнавалу

Бразильська студентка, яку виключили з університету за міні-спідницю стала зіркою карнавалу в Ріо-де-Жанейро.
Уява світової громадськості про бразильців як людей не обтяжених комплексами, похитнулася, коли в жовтні в Інтернеті з"явилось відео за участю Гейзі Аруди. На відео, видно, як сотні студентів університету бразильського міста Сан-Пауло переслідують дівчину із вигуками "повія".

Університет виключив 20-річну студентку за "провокативну" поведінку. Невдовзі, зазнавши критики урядовців, університет поновив Аруду у статусі студентки. Але до того часу дівчина вже стала місцевою знаменитістю.

На карнавалі бразилійка з"явилась у образі британської королеви Єлизавети I. Дівчина була вбрана у коротку рожеву спідницю, за яку її вигнали з університету. За словами Аруди, вона відчуває близьку спорідненість з королевою - та теж, будучи незаміжньою, страждала від передсудів.

Готуючись до участі в карнавалі Аруда зробила декілька пластичних операцій на суму $ 20000. Це звичний крок, до якого вдається більшість королев карнавалу, щоб добре виглядати зі сцени.

Gazeta.ua за матеріалами The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Студентка, яку вигнали з університету за міні-спідницю, стала зіркою бразильського карнавалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі