вівторок, 17 квітня 2012 15:28

Столичні таксисти кажуть, що їх хочуть монополізувати

Столичні таксисти кажуть, що їх хочуть монополізувати
Центральний вокзал у Києві. Фото: akhe.info

Перевізники заявляють про монополізацію ринку таксі в столиці. До Євро-2012 створюють служби таксі, які матимуть виняткове право обслуговувати учасників та гостей футбольного чемпіонату.

За даними "Київського бізнес клубу" куди входять більше 100 столичних таксомоторних компанії, постраждають не тільки водії таксі, але і працівники що обслуговують машини, диспетчери. Водії вимагають справедливості і кажуть, що готові покращити свої послуги, аби тільки залишитися на ринку перевезень.

"Ми готові на сьогоднішній день прибрати ті машини, які не мають доброго технічного забезпечення та контролювати їх. Але щоб не було так, що прийдуть три служби таксі, поставлять свої машини на певних стоянках і тільки ексклюзивні служби таксі будуть обслуговувати Євро-2012 ", - каже заступник голови громадської компанії Денис Садоха.

В середу розпочнеться збір підписів проти ініціатив, висунутих робочою групою під керівництвом голови КМДА Олександра Попова. В лютому він заявив, що в Києві 95% таксі працють в тіні.

Завтра таксисти пікетуватимуть будинок уряду. Якщо до них не прислухаються, то перевізники готові вийти у кінці травня на загальнонаціональний страйк.

 

Зараз ви читаєте новину «Столичні таксисти кажуть, що їх хочуть монополізувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі