вівторок, 19 лютого 2008 15:34

Сто другий внук народився в сім"ї діда-рекордсмена з Росії

Сто другий внук з"явився на світло в сім"ї найвідомішого в Кузбасі дідуся - 73-річного жителя Новокузнецька Олексія Шаповала.

"Внука назвали Микола Миколайович. Він народився в сім"ї у мого одинадцятого сина Миколи ", - розповів Олексій Шаповал.

За його словами, ріст новонародженого - 51 сантиметр, вага - 4,2 кілограма. Дідусь вже встиг відвідати внука в пологовому будинку, а напередодні немовля з матір"ю виписали додому.

У Олексія Шаповала 116 нащадків - 13 дітей, 102 внуки і один правнук. Перший син у нього народився майже півстоліття тому, потім на світ з"явилися ще 12 дітей (10 синів і 2 дочки). При цьому у дідуся-рекордсмена 50 внучок і 52 внуки, хоча спочатку диспропорція була більша і на трьох внуків доводилося приблизно по внучці.

Переважна частина сімейства живе в селі Бунгур району Новокузнецька Кузбасу. Подвір"я членів великої сім"ї розрослися в цілу вулицю - місцеві жителі прозвали її вулицею сім"ї Шаповалів.

Як повідомив Олексій Шаповал, його сім"я - віруюча, у синів з дочками по 10-13 дітей. Всіх внуків він знає по іменах, пам"ятає, хто від якого сина або дочки, але їх дні народження вже не завжди запам"ятовує і тому звіряє їх по спеціальному записнику. За словами голови сімейства, нудьгувати йому не доводиться, оскільки через численність нащадків сімейні свята випадають мало не на кожен день, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Сто другий внук народився в сім"ї діда-рекордсмена з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі