понеділок, 01 березня 2010 10:34

Стелю нью-йоркського хмарочосу пробив шматок льоду

Стелю нью-йоркського хмарочосу пробив шматок льоду

Шматок льоду, що впав з великої висоти, пробив скляну стелю атріуму хмарочоса Sony Building в Нью-Йорку.

Часткове обвалення скляної стелі атріуму трапилось пізно увечері в суботу, 27 лютого. У атріумі у момент події проходив захід, приурочений до святкування Пуріму, гостями якого були декілька десятків людей.

За словами очевидців події, коли скляна стеля почала рушитися, серед присутніх в атріумі виникла паніка. Більшості гостей вдалося уникнути травм, проте 10 осіб отримали незначні поранення і були доставлені в лікарню, де їм надали першу допомогу.

Представник департаменту будівництва Нью-Йорку повідомив, що шматок льоду впав на скляну стелю атріуму Sony Building з 32-го поверху. Лід, за його словами, залишився після сильних снігопадів, що пройшли в Нью-Йорку в середині лютого.

Департамент будівництва в неділю направив власникам хмарочосу повідомлення про порушення правил експлуатації будівлі. Власникам Sony Building за невчасне очищення будівлі від льоду загрожує штраф в розмірі до 25 тисяч доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Стелю нью-йоркського хмарочосу пробив шматок льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі