середа, 30 квітня 2008 15:53

Старим чилійцям роздадуть безкоштовну Віагру

Мер чилійського міста Ло Прадо Гонзало Наваретте Муньос (GonzaloNavaretteMunoz) оголосив про безкоштовну роздачу ліків від імпотенції чоловікам старше 60 років. У такий спосіб він сподівається поліпшити якість сексуального життя немолодих городян.

Пігулки Віагри видаватимуться чотири раз на місяць. За словами Наваретте, ліки зможуть отримати всі бажаючі після консультації лікаря. Пігулки почнуть роздавати в лікувальних установах вже в найближчий день, повідомив мер. На сьогоднішній день інтерес до безкоштовного препарату проявили вже близько 1500 чоловік.

За словами мера, на вирішення про безкоштовну роздачу Віагри вплинули численні скарги немолодих чоловіків на незадовільне статеве життя, яких він наслухався, працюючи лікарем. У випадку якщо практика виявиться успішною, її можуть розповсюдити на всю країну, вважає він.

Тим часом, супротивники мера відзначають, що новаторська програма обійдеться бюджету міста в 20 тисяч доларів на рік. На їхню думку, дійсна мета програми - укріпити авторитет Наваретте на майбутніх виборах, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Старим чилійцям роздадуть безкоштовну Віагру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі