четвер, 16 квітня 2009 15:39

Стало відомо, які саме банки рекапіталізують

Стало відомо, які саме банки рекапіталізують

Стало відомо які саме банки будуть рекапіталізовані коштом держави. Як і передбачалося ними стали банк "Надра", "Родовід Банк", банк "Фінанси і кредит", "Укрпромбанк", "Укргазбанк", "Імексбанк" і банк "Київ".

Більшість джерел називають останнім банком, якому вирішили допомогти державними грошима, "Хрещатик". Як стало відомо Gazeta.ua, фахівці банально переплутали різні установи.

Сьогодні голова НБУ Володимир Стельмах заявив, що очолюване ним відомство узгодило з Кабінетом міністрів перелік банків, які планується рекапіталізувати.

"Вчора засідали до 22:00. Визначили загальні підходи і принципи, сьогодні починаємо практичну реалізацію. Будуть подані 7 банків. У подальшому список може розширитися", - сказав Стельмах. Проте він не уточнив, які саме банки будуть рекапіталізовані насамперед, відзначивши лише, що в ці банки повинна бути введена тимчасова адміністрація.

Варто відзначити, що в трьох з семи вищеперерахованих банків вже введена тимчасова адміністрація ("Надра Банк", "Родовід Банк", "Укрпромбанк"). Крім того, "Укрпромбанк", "Укргазбанк", "Родовід Банк", банк "Надра" і банк "Фінанси і кредит" раніше звернулися до влади з проханням про капіталізацію за рахунок держкоштів.

Gazeta.ua, РБК

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, які саме банки рекапіталізують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі