середа, 22 вересня 2010 13:05

Спрощенці з інших регіонів будуть платити 1500 грн податку

Спрощенці з інших регіонів будуть платити 1500 грн податку
В остаточній редакції проекту Податкового кодексу для платників єдиного податку ставки встановлені за територіальним принципом

У населених пунктах з чисельністю населення понад 150 тис. осіб ставка податку встановлена на рівні 200-600 грн на місяць. В інших населених пунктах - 20-200 грн.

У разі здійснення діяльності на всій території України ставка податку встановлюється на рівні 1500 грн на місяць.

Але якщо фізичні особи здійснюють господарську діяльність не за місцем державної реєстрації, то їм доведеться платити такий податок, ніби робота велася на всій території України (1500 грн на місяць).

Підприємці будуть позбавлятися права застосовувати спрощену систему оподаткування, якщо сумарний залишок товарів на торговому місці і / або на складі у платника податків перевищує обсяг річного доходу в 300 тис. грн, а також у разі виявлення у платника податків контрабандних і / або контрафактних товарів (продукції).

Нагадаємо, що остаточний проект Податкового кодексу був оприлюднений на сайті Верховної Ради 21 вересня. З його змістом тепер може ознайомитися кожен.

За матеріалами Фокус
Зараз ви читаєте новину «Спрощенці з інших регіонів будуть платити 1500 грн податку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі