неділя, 21 січня 2024 14:00

Соні Морозюк соромно за кривий плінтус у Гринкевича - найкращі меми тижня
22

Цього тижня користувачі соціальних мереж створили меми про розрив художниці Соні Морозюк і Романа Гринкевича, якого Державне бюро розслідувань оголосило у розшук.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Роман - син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого затримали і посадили до СІЗО.

ДБР заявило про злочинне угрупування, яке займалося оборудками на закупівлях одягу та білизни для Збройних сил України. Завдали збитків державі на майже мільярд гривень.

Раніше Гринкевич написав в Instagram, що його родина не буде виправдовуватися, бо начебто "нема у чому". "Виїжджати за кордон ми не збираємося", - повідомив у соцмережі.

17 січня Соня Морозюк сказала, що "не буде однією родиною" з сином Ігоря Гринкевича і заявила про розрив заручин. "Я не візьму прізвище Гринкевич", - повідомила.

ДБР публікувало фото чоловіка в наручниках і трусах. Це стало темою мемів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Романа Гринкевича не затримали відразу - у ДБР пояснили

Також у соцмережах відреагували на на збиття Повітряними силами Збройних сил України двох російських літаків А-50 та Іл-22.

"Спецоперація в Приазов'ї пройшла успішно. Далі буде", - сказали Повітряні сили.

Окрім того, створили меми про пожежу на нафтобазі у Клинцях Брянської області Російської Федерації.

Минулого тижня користувачі соцмереж створили меми про комунальний колапс в РФ.

У грудні в мережах придумали меми про лідерку партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко і народну депутатку від "Слуги народу" Мар'яну Безуглу.

Зараз ви читаєте новину «Соні Морозюк соромно за кривий плінтус у Гринкевича - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі