середа, 27 березня 2019 07:23

Сніг та дощ: що сьогодні чекає українців на вулиці

  Майже в усій Україні – мокрий сніг з дощем. Фото: УНІАН
Майже в усій Україні – мокрий сніг з дощем. Фото: УНІАН

У середу, 27 березня, буде ще холодно. У більшості областей очікуються сильний вітер та мокрий сніг з дощем. Сонячно та сухо буде тільки у Західній Україні.

Температура повітря вдень у середньому становитиме +3+6 градусів. У східних та південно-східних областях буде тепліше – +5+11 градусів. Туди не дійде мокрий сніг, проте литиме дощ, повідомила синоптик Наталка Діденко.

у Києві в середу буде дуже вітряною, очікуються мокрий сніг з дощем. Температура повітря становитиме +4+5 градусів. Цей день буде одним з останніх у столиці, коли вируватиме така негода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима не відступає: якою буде погода в останній тиждень березня

Потепління в Україну прийде наприкінці цього тижня. Поки що українців очікує прохолодна й похмура погода з дощем. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. Також, прогнозують, що літо 2019 року в Україні буде пізнє й коротке. Такі припущення висловила завідувач відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Вазіра Мартазінова.

Зараз ви читаєте новину «Сніг та дощ: що сьогодні чекає українців на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі