понеділок, 18 лютого 2008 09:59

Скандальний фільм про Жириновського зняли з ефіру НТВ

 У суботу керівництво телеканалу НТВ прийняло рішення зняти з ефіру сюжет "Невідомий Жириновський", який повинен був транслюватися в рамках програми "Російські сенсації". Рішення про зняття фільму було ухвалене особисто гендиректором НТВ Володимиром Кулістіковим незадовго до ефіру.

Раніше лідер ЛДПР, кандидат в президенти Володимир Жириновський направив скаргу у ЦВК і Верховний суд у зв"язку з діями одного з телевізійних каналів. За інформацією видання, йшлося саме про телеканал НТВ. За словами Жириновського, канал у своїй передачі намагався "дискредитувати і очорнити кандидата в президенти". У прес-службі ЛДПР повідомляли також, що лідер партії звернувся до генпрокурора з проханням "припинити свавілля деяких керівників телевізійних каналів".

Згідно із заявою прес-служби телекомпанії НТВ, рішення не показувати фільм про лідера ЛДПР ніяк не пов"язане з його скаргою в ЦВК. "Програма "Невідомий Жириновський" не вийшла в ефір, тому що вона потребує доопрацювання, - йдеться у повідомленні телеканалу. - Це звичайний робочий момент".

Разом з тим в ЛДПР, як повідомляє видання, вирішили зняття фільму з ефіру "природною реакцією телеканалу на скаргу кандидата в президенти", і висловили задоволення рішенням керівництва НТВ.

У анонсі фільму про Володимира Жириновського, який повинен був вийти на НТВ у суботу, демонструвалися кадри з його нецензурними заявами в одному з нічних клубів, а також звучали подробиці його приватного життя, повідомляє "Коммерсант".

Зараз ви читаєте новину «Скандальний фільм про Жириновського зняли з ефіру НТВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі