вівторок, 22 січня 2008 09:43

Секс-бомба Тіла Текіла побила рекорди Інтернету (ФОТО)

В кінці минулого року ЗМІ багато писали про легенду інтернету Тілу Текілу. Популярність блога цієї дівчини, прописаного на MySpace, росте з кожним днем: зараз її читають вже 1,5 мільйона чоловік. Модель і співачка не приховує, що збирається заробляти на своїй популярності мільйони доларів.

У грудні минулого року про Тіле Текілу писав журнал Time, їй присвячена просторова стаття в Wikipedia, вона була "дівчиною місяця" Playboy.com. Минулого року Тіла потрапила на обкладинки Stuff і Maxim і опинилася в числі 100 найсексуальніших жінок планети за версіями цих журналів. У жовтневому номері Rolling Stone їй був присвячений цілий розворот

Справжнє ім"я Тіли Текіли - Тіла Нгуйен. Їй 25 років, вона професійна фотомодель, танцівниця і співачка. Тіла народилася в Сінгапурі, в її жилах тече французька і в"єтнамська кров. У дитинстві батьки перевезли Тілу її до Америки, де її спочатку виховували ченці-буддисти, а потім вона пішла в звичайну школу.

Потрапивши в школу, Тіла прославилася нерозумною вдачею і вибухонебезпечним характером. Ще не досягнувши повноліття, з паспортом старшої сестри, Тіла стала завсідником нічних клубів і приохотилася до наркотиків. Як розповіла Тіла в інтерв"ю журналу Import Tuner, вона також була членом банди гангстерів-метисів.

У 18 років Тіла вперше позувала для Playboy. Вона також брала участь в еротичних танцювальних шоу. У 2003 році Тіла Нгуйен завела собі блог на MySpace. Короткий опис проекту: мінімум тексту, максимум зображень, відео, музики.

Видно, проект "Тіла Текіла" спочатку був комерційним, хоча за свої фотографії Тіла грошей не просила. Вона розіграла безпрограшну карту: професійна еротична модель з інтригуючим минулим, бісексуальність, при цьому діва, що мріє про свого принца, готова поділитися найпотаємнішим і ділитися.

Зараз блог Тіли Текіли читають більше 1,5 мільйонів підписчиків, щодня їхня кількість збільшується на 3-5 тисяч. Тіла пропонує своїм шанувальникам не тільки свої фотографії, але також диски, плакати, календарі. Вся друкарська продукція, природно, розповсюджується нею за гроші, пише NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «Секс-бомба Тіла Текіла побила рекорди Інтернету (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі