вівторок, 23 червня 2020 11:24

Ще одна область посилила карантин

Ще одна область посилила карантин
На Волині посилюють карантин. Фото: Pixabay

Карантин вирішили посилити на території Волинської області.

Причиною стало зростання рівня захворюваності на коронавірус, повідомляє Волинська ОДА у Facebook.

"Продовжити карантин на території області та посилити протиепідемічні заходи в частині контролю за їх дотриманням вирішили на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, що відбулося під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 22 червня", – написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення до жорсткого карантину: що і де знову заборонять з 22 червня

Відповідно до подання головного державного санітарного лікаря області, з 22 червня на Волині забороняють роботу закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів (крім розміщених у них магазинів), діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури.

Дозволяють роботу кафе на відкритих (літніх) майданчиках; здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні; проведення релігійних заходів за участю понад 10 осіб; роботу дошкільних навчальних закладів.

У Житомирській області посилять карантинні обмеження. Відповідне рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна область посилила карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі