неділя, 22 січня 2017 16:51

Саакашвілі образився на українські ЗМІ за фото "в кущах"

Саакашвілі образився на українські ЗМІ за фото "в кущах"

Українські ЗМІ відмовилися висвітлити візит колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі на інавгурацію президента США Дональда Трампа. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Саакашвілі, він пропонував висвітлити цю подію українським телеканалам.

"Всі вони відмовилися, зате деякі з них дружно тиражують фотки, зняті людьми з російськими зв'язками, на яких я вже на виході з церемонії очікую решту своєї групи", - написав Саакашвілі.

Поширення подібних фотографій він назвав чорнухою і підкреслив, що продовжить працювати з усіма "партнерами і друзями", щоб "посилити міжнародні позиції України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цитат Трампа з виступу на інаугурації

За словами екс-губернатора Одеської області, в "останні кілька тижнів" він мав "контакти з командою Трампа" з метою подальшої співпраці.

Інавгурація Дональда Трампа відбулася 20 січня. Він прийняв присягу, в якій пообіцяв "чесно виконувати обов'язки президента США" і, "наскільки дозволять сили, оберігати, охороняти і захищати Конституцію США".
Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі образився на українські ЗМІ за фото "в кущах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі