неділя, 22 січня 2017 16:35

5 цитат Трампа з виступу на інаугурації

45-й президент США Дональд Трамп офіційно вступив на посаду. Gazeta.ua наводить головні тези з виступу Трампа на інаугурації.

 


Бідності – бій! Держава існує для того, щоб обслуговувати своїх громадян. Але сьогодні матері і діти потерпають від бідності, система освіти є такою, яка не дає можливості молодим і гарним студентам здобути освіту. Ці всі американські проблеми залишаються в минулому.

Від сьогодні Америка буде понад усе! Кожне рішення про податки, зовнішню політику, міграцію ухвалюватиметься на користь американських родин, аби компанії не переносили місця виробництва до інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші президентські укази Трампа

 

Америка знову почне перемагати. Вона буде такою, як ніколи не була раніше. Ми захистимо наші кордони, повернемо благополуччя і повернемо американську мрію!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трампа закликали не скасовувати санкцій проти Росії

 

Купуй американське. Ми будемо дотримуватися двох правил: купуй американське і наймай на роботу американців.

Америка єдина Ми – єдина нація. Біль людей є нашим болем, їхні успіхи є нашими спільними успіхами. Багато десятиліть ми розвивали індустрію інших країн, не захищали нашу, захищали кордони інших, не захищали кордони нашої держави. Коли Америка об'єднана, її не зупинити.

 
Зараз ви читаєте новину «5 цитат Трампа з виступу на інаугурації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі