понеділок, 05 серпня 2024 09:10

Розпочинається ваша щаслива ера: три знаки з безхмарним майбутнім

Розпочинається ваша щаслива ера: три знаки з безхмарним майбутнім
Грошей стає більше. Вирушіть у подорож, купіть нове взуття. Фото: pixabay.com

5 серпня не намагайтеся догодити усім одночасно. Це швидко призведе до вигорання. Краще купіть нову книгу. Там отримаєте багато підказок, як діяти далі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пізнавайте людей, які поруч, - говорить астрологиня. - Відкриєте для себе одразу кілька цікавих співрозмовників. Не носіть меблі та важку техніку, бо нагадають про себе давні травми спини. Поїдьте до батьків. Це дозволить виговоритися і почути пораду, яка дозволить почуватися більш упевненим у завтрашньому дні. Вони зрозуміють вас, як ніхто. Не журіться, якщо досі самотні. Людина, яку зустрінете у найближчі дні, стане вашою половинкою надовго. На Левів, Скорпіонів і Водоліїв чекає безхмарне майбутнє. Розпочинається ваша щаслива ера".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Грошей стає більше. Вирушіть у подорож, купіть нове взуття. Захочете романтики. Поряд будуть такі ж самі шукачі любовних пригод. Не скачіть у гречку, якщо маєте коханого.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Марно сподіваєтеся на підтримку друзів. Ваші проблеми здаватимуться їм дріб'язковими. Це не привід переривати стосунки. Краще запишіться до психолога або запишіть свої думки у щоденник. Відмовтеся від енергетиків і кави.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Уникайте відвертості зі співбесідниками. Нові знайомі завдадуть більше шкоди, ніж користь. Проаналізуйте свої невдачі. Не час вкладати гроші у великі проекти і здійснювати дорогі покупки. Загострюються серцево-судинні хвороби.

Рак (22 червня - 22 липня)

Здаватиметься, що сил багато, але швидко втомлюватиметеся. Відпочиньте як слід. Зараз вдасться зарядитися енергією до кінця року.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Хотітиметься стабільності. Але багато планів доведеться відкласти через гостей. Відсвяткуйте день народження в колі найдорожчих. Від пишних бенкетів відмовтеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Триває період творчої самореалізації. З'явиться кілька непростих справ, вирішення яких залежить від вашої креативності і неординарності. Втілити усі бажання завадить тільки лінь. Спробуйте здолати її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Настав час відкрити власну справу: сироварню, пивоварню чи кондитерську. Від клієнтів на буде відбою, якщо випускатимете якісну продукцію й рекламуватимете себе в соцмережах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Набридне жити у кредитах. Зачекайте до осені. Ситуація зміниться на краще. Не шукайте щастя за океаном, якщо воно поряд. Здійсніть давню мрію. Відкрийте студію танців чи власний репетиторський центр.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

З коханими говоритимете різними мовами. Вони критикують і застерігають, бо бояться за вас. У вихідні влаштуйте фотосесію серед пшеничного поля. Запросіть друзів на вечірку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Марно шукати взаємності від людей, які навіть не дивляться у ваш бік. Не відштовхуйте тих, хто любить по-справжньому. Налягайте на персики й абрикоси. Це покращить роботу печінки й нирок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Успіх чекає там, де не розраховували. Не намагайтеся комусь сподобатися. У будь-якій ситуації залишайтеся собою. Цивільний шлюб розчарує. Марнуєте час із людиною, яка не бачить себе сім'янином. Уникайте чаїв для схуднення, бо спровокуєте виразку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Проводьте більше часу у колі тих, кого любите. Порадуйте дітей прогулянкою в парку. Купіть солодку вату чи морозиво із солоною карамеллю. Це і вас поверне в дитинство.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Розпочинається ваша щаслива ера: три знаки з безхмарним майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі