пʼятниця, 11 березня 2022 16:11

Роскомнагляд заблокує Instagram для росіян

Роскомнагляд заблокує Instagram для росіян
Генпрокуратура РФ подала до суду заяву, щоб визнати Facebook, Instagram і Whatsapp екстремістськими. Фото: pmg.ua

Генпрокуратура РФ направила до суду заяву, щоб визнати Meta – компанію, що володіє Facebook, Instagram і Whatsapp, екстремістською в Росії.

Про це повідомляє Ліга.нет.

Незабаром Facebook, Instagram і Whatsapp можуть бути визнаними екстремістськими в Росії. Відповідну заяву до суду відправила Генпрокуратура РФ. Також вона вимагає від Роскомнагляду заблокувати Instagram.

Напередодні у компанії Meta оголосили, що користувачам Facebook та Instagram у деяких країнах дозволять заклики до насильства проти росіян та їхніх військових, якщо у постах йтиме мова про вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну та Лукашенку можна буде бажати смерті у Facebook та Instagram

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Роскомнагляд заблокує Instagram для росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі