понеділок, 18 липня 2022 00:39

Російський актор родом з України підтримав Путіна і попрощавсяз матір'ю

Російський актор родом з України підтримав Путіна і попрощавсяз матір'ю
Актор Сергій Юшкевич підтримує Путіна та війну проти України. Фото: КП

Відомий російський актор українського походження Сергій Юшкевич підтримує війну проти України та політику кремлівського диктатора Володимира Путіна.

"До (російських) військових, які беруть участь у спецоперації, я ставлюся з повагою та вдячністю. Я відчуваю біль від того, що відбувається, хочу, щоб наші хлопці скоріше повернулися додому", - розповів Юшкевич російським ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор "Сватів", якого "крутили" на українському телебаченні, підтримав російську агресію

Рідні Юшкевича досі живуть в Україні. Зокрема, мама актора перебуває у Чернівцях.

2014 року артист намагався вмовити її поїхати з України, та жінка навідріз відмовилися. Згодом, вони взагалі припинили бачитися. Як зазначив Юшкевич, він попрощався з мамою.

"Моя мама у Чернівцях, на заході Україні, живе і зараз. Багато разів хотів забрати її звідти. Пропонував їй це постійно, починаючи від 2014 року. Хотів, щоб вона була поряд з нами, поряд із улюбленими онуками. Але вона каже, що старе дерево не пересаджують. Наразі ми з мамою вже три роки не бачилися. Ми навіть... попрощалися про всяк випадок", - розповів Юшкевич.

В Україні створили веб-сайт з переліком зірок, які відверто підтримують Путіна або замовчують війну РФ проти України. На веб сайті theylovewar.com є перелік з артистів, інфлюенсерів і політиків, які не виступили проти вторгнення Росії в Україну або ж підтримали дії Кремля.

Над створенням сайту працював український блогер і бізнесмен Петро Заставний.

Зараз ви читаєте новину «Російський актор родом з України підтримав Путіна і попрощавсяз матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі