четвер, 10 грудня 2009 08:43

Ремонтувати дороги в Києві будуть вночі

Ремонтувати дороги в Києві будуть вночі

У Києві всі ремонтно-будівельні роботи на проїжджих частинах мостових переходів через Дніпро, магістральних дорогах, вулицях і дорожньо-транспортних спорудах будуть виконуватися в робочі дні з 24:00 до 06:30, а у вихідні та святкові дні - цілодобово.

Відповідне розпорядження підписав столичний мер Леонід Черновецький, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У цей же час столичні дороги будуть прибирати, додали у КМДА.

Також всі ремонтно-будівельні роботи з прокладанням інженерних мереж і частковим обмеженням або повним закриттям руху транспорту будуть здійснюватися на підставі відповідного розпорядження КМДА.

На думку київської влади, такі заходи дадуть змогу зменшити транспортну напруженість на автомагістралях та шляхово-транспортних спорудах міста, поліпшити транспортну та екологічну ситуацію на міських автошляхах.

Нагадаємо, що в червні цього року Київська міськдержадміністрація організувала службу швидкого реагування на звернення жителів міста з ремонту столичних доріг.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ремонтувати дороги в Києві будуть вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі