середа, 24 лютого 2010 16:32

Ремонт 6 кілометрів траси Київ - Харків обійдеться у 116 мільйонів

Ремонт 6 кілометрів траси Київ - Харків обійдеться у 116 мільйонів
Уряд затвердив проект капремонту 6 км дороги Київ - Харків вартістю 116 млн гривень.

Як повідомив журналістам голова Укравтодору Вадим Гуржос, ділянка дороги пролягає в Полтавській області від 164-го до 170-го кілометра. Довжина ділянки 5,8 км.

Проект передбачає капремонт вартістю 115 млн 975 тисяч грн, у тому числі, будівельно-монтажні роботи - 91,9 млн грн, інші витрати - 24,04 млн грн. Термін будівництва 20 місяців. Дорога категорії 1б має чотири смуги.

Як пояснив Гуржос, дорога Київ - Харків є важливою магістраллю, оскільки проходить по міжнародному транспортному коридору Європа-Азія, що забезпечує зв"язок у напрямку Захід-Схід і дає вихід до Кавказу та Центральної Азії.

Фінансування проектних робіт забезпечено за рахунок держбюджету, а будівельні роботи будуть виконуватися за кредитні кошти міжнародних фінансових організацій.

Раніше повідомлялося, що корпорація Золоті Ворота розпочала капітальний ремонт ділянки міжнародної магістралі Київ - Харків. Сума контракту, передбаченого на 30 місяців, становить 557,8 млн грн. За цей термін корпорація проведе капремонт двох ділянок загальною протяжністю 38 км від межі Київської області до Лубен у Полтавській області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ремонт 6 кілометрів траси Київ - Харків обійдеться у 116 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі