пʼятниця, 12 січня 2007 11:38

Рада призначила Радченка віце-прем"єром

Сьогодні Верховна Рада призначила Володимира Радченка віце-прем"єром.

За це рішення проголосував 251 депутат із 441, які взяли участь у голосуванні.

Кандидатуру Радченка представив прем"єр-міністр Віктор Янукович.

Раніше заступник голови фракції Партії регіонів Євгеній Кушнарьов повідомив, що Радченко на посаді віце-прем"єра займатиметься силовими органами.

Радченко з вересня 2003 року по січень 2005 року працював секретарем Ради національної безпеки і оборони України. З лютого 2001 року очолював Службу безпеки України. Раніше вже очолював СБУ, працював в РНБО і керував МВС. У листопаді 2006 року він був призначений радником прем"єр-міністра на громадських засадах.

Зараз у складі Кабміну 4 віце-прем"єри: перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров; віце-прем"єр Андрій Клюєв, який займається питаннями паливно-енергетичного комплексу, промисловості, аграрно-промислового комплексу; віце-прем"єр Дмитро Табачник (соціально-гуманітарний блок); віце-прем"єр, міністр будівництва, архітектури й житлово-комунального господарства Володимир Рибак, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Рада призначила Радченка віце-прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі