вівторок, 12 серпня 2008 14:30

"Зірка" Playboy роздяглася заради тварин (ФОТО)

27-річна сексапільна блондинка Холлі Медісон, постійна подружка засновника Playboy, підтримала кампанію PETA.

Вирішивши підтримати агітаційну кампанію організації PETA ("Люди за етичне відношення до тварин") проти використання натурального хутра в індустрії моди, білява модель знялася абсолютно голою. Про це повідомляє Фактnews.

На іншому вельми відвертому плакаті Холлі, огорнута в покривало під шкуру леопарда, закликає громадськість купувати вироби і аксесуари з штучного хутра. Проте цікаво, що подумав старий Х"ю, коли побачив крупний напис: "Я завжди одурюю його" на одному з агітаційних постерів Холлі.

Нагадаємо, що днями двократна олімпійська чемпіонка по плаванню, а також одна з найкрасивіших спортсменок Олімпіади Аманда Бірд також влаштувала в Пекіні вельми пікантну акцію протесту проти вбивства тварин.

Акція, що пройшла під патронажем організації PETA, була названа першим секс-скандалом Олімпійських Ігор-2008 і викликала великий інтерес у журналістів і місцевих жителів. У олімпійському селі відома спортсменка, що успішно працює фотомоделю для таких журналів, як Maxim, FHM і Playboy, позувала фотографам, тримаючи в руках агітаційний плакат з власним зображенням. На банері - гола Аманда, що стоїть навколішки у воді на тлі американського прапора. Слоган на плакаті свідчить: "Відчуйте комфорт у власній шкірі, не носіть хутро!"

Зараз ви читаєте новину «"Зірка" Playboy роздяглася заради тварин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі