вівторок, 15 липня 2008 15:58

"Міс Ліван-2008" позбудеться корони через еротичні фото (ФОТО)

У Бейруті в кінці минулого тижня пройшов конкурс краси "Міс Ліван-2008". Кришталеву корону отримала 20-річна Розаріта Тавіл.

Тепер дівчина планує взяти участь в конкурсі "Міс Світу", який відбудеться 4 жовтня в Києві. Не виключається і участь Розаріти в конкурсі "Міс Всесвіт 2009" майбутнього літа.

Втім, в даний час поїздка Розаріти Тавіл в Україну знаходиться під загрозою зриву. Річ у тому, що в Лівані розгорівся скандал у зв"язку з тим, що в інтернеті з"явилися компрометуючі знімки напівголої "Міс Ліван-2008".

Невідомий відправив фотографії дівчини, схожої на королеву краси, топлес і в бікіні, на сайт Akelhawa. Цей сайт знаменитий тим, що публікує "найгарячіші і сексуальніші фото знаменитостей арабського світу".

Звідти вони потрапили у французьку версію скандально відомого арабського блога, чия назва переводиться як "Вимкніть ваші комп"ютери". Дослідницька група блога піддала знімки лабораторному аналізу, після чого з вірогідністю 95% встановила: на знімках дійсно зображена Розаріта Тавіл.

Згідно правилам конкурсу "Міс Ліван", що проводиться з 1960 року, його учасниці, а тим більше переможниці, повинні бути скромними і відрізнятися зразковою поведінкою.

Як нагадує NewsruIsrael, аналогічний скандал з "Міс Францію-2008" Валері Бег завершився вельми сумно - за серію фотографій в мокрому купальнику її позбавили права представляти Францію в престижних конкурсах "Міс Світу" і "Міс Всесвіт".

Зараз ви читаєте новину «"Міс Ліван-2008" позбудеться корони через еротичні фото (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі