неділя, 11 квітня 2010 14:37

П"яний дебошир хотів спалити міліціонерів

П"яний дебошир хотів спалити міліціонерів
Півроку позбавлення волі може отримати мешканець села Підгайчики Коломийського району на Івано-Франківщині, 24-річний Віталій Слободян. Чоловік, перебравши лишнього у святкові дні, мало не спалив трьох міліціонерів.

Як повідомило журналісту Gazeta.ua. власне джерело, Віталій часто любив показати хто вдома господар, пригубивши оковитої, зразу брався за виховання дружини.

"Того дня відлупив її добре, з комори приніс пляшку з бензином, полив все дома, гримав дверима так, що вікна повилітали. Батько побитої жінки викликав міліцію, коли ті приїхали Віталій з бензином ганявся і за ними".

До Слободянів приїхало три працівники міліції. У святкові дні, вони посилено патрулювали у ближніх селах. Зайшли на подвір"я до п"яного дебошира, а той їх облив бензином.

"Чоловік був не контрольований, спочатку вилив на нас бензин, а далі взяв запальничку. Ми до нього говорили, але він не слухав, тоді прийшлось застосувати рукопашний бій, - розказує Роман Далибожик, дільничний Коломийської міліції. – Могло бути всяке, черкнув би іскрою, то би тільки спалахнули".

Вибивши із рук Слободяна запальничку, працівники міліції наділи на чоловіка наручники та відвезли у відділок. Наступного дня, протверезівши, Віталій щиро розкаявся у вчиненому. Попросив вибачення у дільничних та у власної дружини.

Проте за свій вчинок чоловіку доведеться відповісти за законом. За спротив працівникам міліції йому світить півроку позбавлення волі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «П"яний дебошир хотів спалити міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі