середа, 31 березня 2010 16:28

П"яний священик зіпсував похорони

П"яний священик зіпсував похорони

Священик, який мав служити панахиду на похороні у містечку Мюре, південна Франція, спізнився на відправу і приїхав п"яний. Після того, як він не зміг скласти тест на тверезість, його заарештували жандарми. Потерпілі вважають, що він має відповісти за свій вчинок.

Ця історія почалась о 10:50 за місцевим часом (11:50 за київським) у вівторок. Священик, ім"я якого не розголошується, має 46 років і походить з африканської країни Буркіна-Фасо.

"У нього заплітався язик, він не міг навіть говорити. Хотів продовжити службу, але ми були проти", - каже один з родичів небіжчиці, що був присутній у церкві.

Через белькотіння ксьондза, присутні зупинили його промову та зажадали вибачень перед родиною.

Проте священик відмовився і відреагував агресивно, намагаючись вдарити друга сина померлої. Жандарми, яких викликали люди, склали протокол і відправили ксьондза до жандармерії. Службу продовжив інший священик.

Місцевий архієпископ Тулузи Робер Ле Ґолль зазначив, що стривожений подібним фактом. Він вибачився перед родиною та церковною громадою Мюре та пообіцяв, що вживе всіх можливих заходів для того, щоб несумлінного служителя покарали належним чином.

Gazeta.ua за матеріалами La Depeche

Зараз ви читаєте новину «П"яний священик зіпсував похорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі