пʼятниця, 07 липня 2006 11:47

Путіну дозволили вбивати терористів за кордоном

Рада Федерації наділила президента Росії правом використовувати Збройні сили і підрозділи спецназу за кордоном для припинення міжнародної терористичної діяльності, в цілях захисту прав і свобод громадян, охорони суверенітету Росії, її незалежності і державної цілісності.

На пленарному засіданні 7 липня 2006 року 148 сенаторів прийняли відповідну ухвалу одноголосно. Проект цієї ухвали внесли у верхню палату російського парламенту двома днями раніше, після того, як його хвалили депутати російської Держдуми.

Крім того, на тому ж пленарному засіданні схвалили федеральний конституційний закон про об"єднання Камчатської області і Коряцького автономного округу, підготовлений, як заявив голова комітету верхньої палати у справах Федерації і регіональної політики Рафгат Алтинбаєв, відповідно до результатів референдумів про злиття, проведених в обох регіонах в 2005 році., повідомляє Lеnta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путіну дозволили вбивати терористів за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі