пʼятниця, 29 лютого 2008 10:11

Путін попросив росіян прийти на вибори

Президент Володимир Путін виступив зі зверненням до росіян. У нім він закликав громадян прийти на вибори 2 березня. Звернення передає прес-служба Кремля:

"Шановні громадяни Росії!

Найближчої неділі, 2 березня, відбудеться найважливіша політична подія – вибори президента нашої країни.

Три місяці тому ми з вами обрали новий парламент, і він вже активно працює. А післязавтра нам належить проголосувати за нового президента. Тим самим – завершити другий і вирішальний етап оновлення вищої влади.

Рух Росії вперед не повинен припинятися, зміни на краще мають тривати. Саме тому на найближчі роки поставлені складні й крупні завдання.

Як краще й швидше досягти цих цілей? І хто принесе на посту глави держави реальну користь мільйонам людей, усім громадянам нашої великої Батьківщини?

У ці дні у кожного є можливість самостійно відповісти на ці питання. І на виборах президента Росії зробити свій, усвідомлений вибір.

Дорогі друзі

Ми всі добре розуміємо, яка велика роль і відповідальність глави такої держави як Росія. І яка важлива для нього довіра громадян, наскільки вона необхідна для ефективної і впевненої роботи на посту президента, для забезпечення стабільності в країні.

І тому 2 березня буде важливим кожен ваш голос. Важлива думка кожного з вас.

Прошу вас прийти в неділю на вибори. І проголосувати за наше з вами майбутнє.

За майбутнє Росії", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін попросив росіян прийти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі