субота, 20 серпня 2022 15:26

Прощання із Русланою Писанкою: чоловік сказав про дату і місце
5

Із акторкою Русланою Писанкою можна попрощатися 21 серпня у Спасо-Преображенському соборі в Києві.
Фото: Facebook
Руслана Писанка та Ігор Ісаков.
Фото Руслани Писанки у Швеції.
Акторка з чоловіком.
Руслана Писанка відійшла у вічність на 57-му році життя.

Із акторкою Русланою Писанкою попрощаються завтра, 21 серпня, у Спасо-Преображенському соборі в Києві.

Церемонія прощання розпочнеться о 9.00, за адресою вулиця. Маршала Конєва, 3а. Відбудеться відспівування Руслани Писанки та її матері Діни Василівни, яка померла незадовго до смерті доньки. Про це розповів чоловік акторки Ігор Ісаков в ефірі телеканалу "1+1".

"Коли ми тікали від війни, моя теща вже була хвора, у неї була четверта стадія раку. Згодом ми повернули її додому, днів п'ять вона була вдома, але вже непритомна, і пішла з життя", – розповів Ігор.

Також пригадав, як під час повномасштабної російської агресії тікали на початку березня з дому з передмістя Києва.

"Збиралися дуже швидко, майже за 10 хвилин, бо дізналися, що колонна російських військових мала проїхати повз наше село. Три дні їхали на захід України. І по дорозі вирішили, що Руслані варто їхати лікуватися за кордон. Відправили Русю до Німеччини і через деякий час ми з тещею повернулися до Києва. Вона згасала на очах", – сказав чоловік акторки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода Писанка і Зеленський: Jerry Heil презентувала колоритний кліп на нову пісню

"Друзі, колеги, знайомі, всі, в кого буде час завтра попрощатися з Русланою, запрошую до храму. Ми там вперше побували разом, коли хрестили нашу похресницю Алісу. Дуже їй сподобався цей храм", – сказав Ігор Ісаков.

Руслани Писанки не стало на 57-му році життя. Про її смерть стало відомо 19 липня. Останні дні акторка й ведуча провела в Німеччині, де лікувалася від раку. Про страшну хворобу не розповідала нікому з друзів, як виявилося згодом.

Кремація тіла Руслани відбулася в Німеччині. 2 серпня з нею попрощалися в німецькому місті Кайзерслаутерн. Церемонія відбувалася біля церкви. Поховають актрису в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Прощання із Русланою Писанкою: чоловік сказав про дату і місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі